Koskaan ei ole liian vanha leikkimään

Leikkiminen vähentää stressiä, tehostaa aivotoimintaa ja parantaa muistia. Nauru laskee verenpainetta. Leikissä ei tarvitse suorittaa, tavoitteena on ainoastaan hauskanpito. Ilo yhdistää, nauru rentouttaa – nauru ei ole kuitenkaan harjoitteiden päätavoite, mutta usein ilo seuraa mukana. Kokonaisvaltainen luova toiminta tekee sielulle hyvää.

Iloa Oloon -työpajat sopivat kaikille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan hauskalla tavalla. Työpajoja voidaan suunnitella myös asiakkaan tarpeisiin eri sisältöisinä ja eri mittaisina. Pyydä tarjous!

RUNO­RIEMUA

Loruja ja runoja yhdessä aikuisen kanssa leikkien ja liikkuen. Tukee lapsen kielellistä kehitystä sekä lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta.

Alle kouluikäisille
Kesto 30-45 min

RUNOJUMPPA

Liikutaan vanhojen ja uusien runojen rytmittämänä.

Kaikenikäisille
Kesto iästä riippuen 30-60 min

ILOINEN AIVO­JUMPPA

Improvisaatiopelejä ja -leikkejä, jotka haastavat aivoja, kehittävät keskittymistä ja toisen kuuntelua sekä johtavat vääjäämättömästi iloiseen sakasortoon.

Kaikenikäisille
Kesto 60 min

LUPA LEIKKIÄ

Ilmaisupainotteisia leikkejä, joissa käytetään aisteja monipuolisesti, iloitaan ja hullutellaan. 

Kaikenikäisille
Kesto 60-90 min

OMIN SANOIN

Kuuden kokoontumiskerran työpajakokonaisuus, joka sisältää monipuolisesti erilaisia luovia menetelmiä; draamaa, maalausta, kirjoittamista, tarinointia ja muistelua.

Aikuisille, seniori-ikäisille
Kesto 6 x 120 min
Voidaan räätälöidä kaikenikäisille

LIIKETTÄ NIVELIIN

Liikuntaleikkejä ja runojumppaa. Liikuntaa voi harrastaa leikin varjollakin.

Aikuisille ja ikäihmisille
Kesto 60 min